Vinna pengar på Greyhound Racing

Greyhound Racing är faktiskt en sport med långa och fina traditioner. Framförallt på de brittiska öarna har man länge spelat på hundkapplöpningar och det här är något av hundsportens motsvarighet till Formel 1. Det går otroligt fort, helt enkelt. Det är en förhållandevis populär åskådarsport och i den här texten ska vi gå igenom hur man kan tänka om man är intresserad av tjäna pengar på Greyhound Racing. Det är fullt möjligt om man bara är beredd att lägga ner en del tid på att läsa in sig på ämnet.

Tänk smart när du spelar på hundar

För att du ska kunna bli framgångsrik i långa loppet behöver du en smart plan när du spelar och så mycket kunskap som möjligt. Idag är det lätt att hitta statistik online om de hundar som deltar i tävlingarna. Om du bara går på tidigare resultat kommer du inte att bli framgångsrik i långa loppet (om du inte har en del tur). En hund som vunnit mycket och därför bedöms ha goda chanser att vinna igen kommer helt enkelt inte att ge mycket mer än pengarna tillbaka.

Titta gärna på hundarnas ålder, ser du en ung hund som redan placerat sig bra i flera lopp kan det mycket väl vara så att hunden ännu inte nått sin topp och blir bättre och bättre för varje lopp. Många erfarna spelare struntar i de stora favoriterna och satsar på hundar som har viss chans att vinna, men som inte är favorittippade. Då kan det räcka med att man prickar rätt vinnare en gång på 5-6 lopp för att man ändå ska gå med mer i vinst än om man spelar på favoriterna och vinner hälften av gångerna man satsar på Greyhound Racing.

Greyhound racing i England

Den här sporten är allra störst i England och där finns det en hel del professionella spelare som försörjer sig på denna spelform. Leta gärna upp diskussionsform på nätet där Greyhound Racing diskuteras. Det är ett bra sätt att lära sig mer. Men även om du inte skulle råka bo i England kan du idag spela på många hundkapplöpningar online. Marknaden för spel på lite ovanliga sporter har ökat mycket snabbt på senare år. Snart har vårt svenska spelmonopol spelat ut sin roll.

För man ska kunna bli riktigt framgångsrik räcker det inte att ha koll på de hundar man spelar på. Det gäller även att hitta bra odds. Nyckeln till det är att registrera sig hos mer än ett spelbolag som erbjuder betting på Greyhound Racing och sedan helt enkelt välja det odds som är bäst på just de spelobjekt som man känner att man är intresserad av. Tänk dock på att oddsen förändras i realtid, det gäller att slå till direkt när du ser ett bra spelobjekt.

Sammanfattning

Greyhound Racing är en mycket trevlig form av hundkapplöpning som numera är tillgänglig för dem som gillar att betta på hundsport. Det arrangeras många lopp som även svenska spelare har möjlighet att satsa på via spelbolagens tjänster online. Den som registrerar sig hos flera spelbolag får dels möjlighet att jämföra odds och välja det bästa men också chans att ta del av olika bonusar hos båda bolagen. Den information du behöver för att kunna ta väl avvägda beslut finns ganska enkelt tillgänglig. Ju mer du kan, ju bättre chans har du att upptäcka ett riktigt bra odds. Ha gärna som strategi att spela på andra hundar än förstahandsfavoriterna. På så sätt kommer du förmodligen att vinna lite mer i långa loppet.